Eller, egentligen bestämde jag mig för detta redan igår, så jag satte igång att koka äppelmos klockan elva på kvällen - men ni vet ju vid detta laget, att jag är rätt hängiven min frulle
Halvera tomaterna och salta dem på snittytan. Skär tomaterna i bitar och lägg på ett fat. Placera tomaterna på en oljad ugnsplåt med snittytan ner och baka dem i ugnen på 70 grader i 1 timme
Jag ska laga maten och i dag var första dagen på mitt nya jobb - jag ska bli mattant. På Rydboskolan i Åkersberga bakas bröd varje dagJag har fått ett fantastiskt fint uppdrag att tillfälligt arbeta i köket på Resarö skola under en månads tid
Det finns ingen ände på allt som ligger i mitt knä, och jag har svårt att prioritera bort något. I en period av gråhet, snösmältning och allmän uttråkning letar jag inspiration som ska leda mig till nya matlagningshöjder
) Den smördegsinbakade getosten serverades på en bädd av ruccola, lufttorkade skinka, rostade pinjenötter och mina nya favoriter, lätt soltorkade tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.