Idag bakade jag årets första lussebullar. Det var faktiskttillviss del efter att jag igårtittadeigenombloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Prinskorv, smaksatt med äppelglögg och rosmarin. En tredjedel av köttet blandades med isvatten och äppelglögg och kryddades med rosmarin, vitpeppar, salt samt litenitrit
Efter drygt ett år med en massa recept på kött- och fiskrätter här på bloggen tycker jag att det kan vara dags för minförstavegetariska rätt, nämligen parmesanpanerad aubergin med chilimajonnäs och rättikspasta med babyspenat
Förstajulgodiset - check. Twitter. December och första advent närmar sig, och jag börjar bli galet sugen på pepparkakor, lussebullar, knäck, kola och allt annat gott som hör julen till
Att förnya gamla invanda maträtter är en utmaning. För mig har det blivit en liten hobby. Iblandblir det ganska misslyckat, som den gången när jag försökte mig på valnötsomlett
För ett par år sedan så gick jag en “surdegskurs”. Det var ett endagarsevent där en riktig surdegsgubbe (förlåt entusiast) gick all in för att få oss adepter att blilika frälsta som han var
Jag har skapat ett par nyafavoritpannkakor. Jag har länge varit ett stort fan av bananpannkakor, men har liksom saknat lite av fluffet och tuggigheten som annars finnsivanligaamerikanska pannkakor
Just nu blåser det så att det går vågor i toastolen och fönsterna buktar farligtinåt och vad vi förstår så ska det dra på ännu mer under kvällen och natten
Markus mamma fyller år och med finsk härkomst ifamiljen så har det ätits en del Kinuskitårtor. Jag hade aldrig hört talas om denna tårta förut och efter att Markus bad mig baka en sådan till hans mamma så satte jag igång och googlade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.