När köttet är klart så dra isär det med två gafflar. Jepp, inte så mycket kvar att laga sås på. Lägg köttet i en plastpåse och häll över liquide smoke och vänd på köttet lite
Vi går igenom recept, ingredienser och tekniker för att ge svar på det du behöver veta så att du enkelt klarar julstöket med en massa gott och hälsosamt att bjuda på
Smaka av med salt, sichuan- och svartpeppar. Halvera tomaterna och salta dem på snittytan. Skiva silverlöken med en mandolin så du får ut riktigt tunna skivor
Till Fester med rester bjöd hon på den här brödgratängen, som passar alldeles utmärkt nu efter helgerna när några överblivna skivor av julskinkan kanske finns i frysen
Jag har alltid tröttnat på frukosten jag äter och efter nån dag slutar det alltid med att jag äter en smörgås och kanske dricker en kopp te, men nu har jag hittat nåt som gör att jag längtar till frukosten redan kvällen innan
Japp, ni läste helt rätt, julen har nu packats ner och burits undan i det Mårtenssonska köket och lika mysigt som det alltid är att pynta till första advent - lika skönt är det att få ner det
Det är mysigt medförsta advent. O hade köpte Blossas glögg X med smak av saffran. Här i Göteborg har vädret varit av värsta sorten och jag har faktiskt inte varit ute på hela dagen
Imorgon är det dags att gå till jobbet igen och då börjar vi med en planeringsdag så man kommer att vara rätt trött i huvudet när dagen är slut men det ska bli roligt att börja jobba igen
Med en Sous Vide-stav låter du köttet bli tillagat i vatten på den temperatur du vill uppnå. Gremolatan gör du genom att hacka persilja och blanda med flingsalt, olivolja, rivet citronskal och pressad vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.