-)Brödet nedan kan jag tyvärr inte skryta med att jag bakat utan det är vad som mötte mig en solig, härlig och ledig lördag i Santa Barbara i början av mars förra året
Jag tycker att det här är ett bra recept utan krångligheter och det ger fluffiga och saftiga bullar. Det var faktiskt till viss del efter att jag igår tittade igenom bloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Det är alltid lika spännande att ta en titt på bloggens statistik i slutet av året. Som ni märker är det främst bakningsrecept i listan, det beror förmodligen på att jag ofta delar mina bakningsrecept i bakningsgrupper på facebook
Åretsförsta rabarberpaj är ju den godaste. 500 gr rabarber3/4 dl muscovadosocker1 msk maizenaBlanda runt med sockret. 75 gr grovhackade pecannötter100 gr mjukt smör1 dl muscovadosocker1 tsk bakpulverNypa salt2 dl mjölLägg över rabarbern. 175 grader varmluft i 20 minuter. 1 msk maizena. 100 gr mjukt smör. 1 dl muscovadosocker. 1 tsk bakpulver. 175 grader varm
Blanda ihop stevia strö med de urskrapade fröna av vaniljstången och ev potatismjöl (följer du lchf strikt kan du hoppa över detta) och blanda ihop det med rabarberna
Med Folkets favorit i Årets kock, Fredrik Lagberg vid rodret och med fokus på svenska smaker äter du helt utan att överdriva osannolikt gott i den guld-gråa slottsmatsalen
Smula ner jästen i en bunke och häll över degspadet och blanda tills jästen har löst sig. Igår bakade jag åretsförsta lussebullar och de blev jättegoda
I gårdagens snökaos passade jag på att omfamna vinterkänslan och baka pepparkakor. Som ni ser på bilderna nedan har jag garnerat pepparkakorna med en slags kristyr
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.