Om vi tar avstamp i fokus på bara kosten en stund – så finns det flera saker runt omkring själva maten som är förutsättningar för att maten vi äter ska kunna ge oss det den ska
Nu ligger Elsa och sover och jag sitter och slökollar på tv. Vi har precis kommit in från grannarna där vi varit och grillat, så mysigt och så himla gott
Jag intygade att jag självklart ville ställa upp, men att jag kanske lätt hade överdrivit min förmåga att under givna förutsättningar kunna leverera paella till ett sällskap på hundra personer
Hittade ett smarrigt recept på en italiensk lergryta i en gammal tidning, efter lite uppdatering av receptet kommer nu en riktigt smarrig bjudrätt som innehåller massa smaskens
Det här är en av mina bättre sockerkakor gott folk. Den är supersaftig och supergod, och ingen av alla dem som smakat den har kunnat ana att den är glutenfri
Soppan var troligtvis tänkt som en lättare förrätt så jag fick justera mängderna lite för att få en mer matig soppa och anpassa tillvägagångssättet efter mina förutsättningar och resultatet blev så gott
Det är däremot först på senaste som alla förutsättningar har funnits. Det här låter nästan fjantigt, men det här har jag drömt om att laga väldigt länge
Som vi skrivit tidigare så har vi skurit ner på vitt socker rejält här i köket, framför allt så är det herr M som verkligen har tagit ett krafttag om det vita sockret
Som gravid börjar jag numera alltid dagen med en järn- och C-vitaminrik smoothie. I början använde jag egengjord mandelmjölk som bas istället för merjeriprodukter, vilka försvårar kroppens förmåga att uppta järn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.