Pensla smördegsplattor med uppvispat ägg och strö över rårörsocker. Jag har inga exakta mått på allt då jag bara improviserat fram men det är också desserter som inte behöver det
Jag tycker att det är helt fantastiskt att företag som Eleonoragruppen finns, och ville hylla de fem kvinnor som jobbar där idag för att visa min uppskattning för det viktiga jobb de utför – Tack
några persiljestjälkar. När buljongen svalnat tillräckligt för att ställas in i kylen, häll över den i något kärl och förvara den i kylskåpet under natten
Stek kycklingbitarna i lite smör på ganska hög värme först så att de får fin färg runt om. Den enkla såsen får en smakkick av citron som steks (eller grillas) ganska hårt innan den pressas över kyckling och även den rostade potatisen om man så vill
Rör om och låt stå i några minuter. Bred ut lite smör och strö över hälften av fyllningen. För attfå ut det mesta av saffranssmaken så blanda den gärna med lite lite sprit innan
Italiensk korvgryta – gör så här. Strö över tomater och basilika. Häll i kycklingfond och vatten. vatten. 4 person(er) Ingredienser 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 msk smör 400 g falukorv 600 g kokt potatis 4 marinerade soltorkade tomater 2 msk koncentrerad kycklingfond 4 dl vatten färsk basilika, grovhackad Till servering 0,5 dl pesto
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.