Här kommer ett riktigt smarrigt bröd som bakas i lergryta. Trots namnet så ska jag inte ta åt mig äran, receptet har jag nämligen fått av en vän med samma fina namn som jag
. Jag har snöat in mig lite på dessa mugcakes/muggkakor som man gör i mikron i en mugg och efter att ha testat en hel massa recpet på nätet så har jag mixtrat ihop ett eget som jag bara älskar
Ingredienser Portioner. 16 stycken 1 kyld rektangulär smördeg (à 275 g) äggvita Fyllning 4 dl ruccolasallad (4 dl = ca 75 g) 10 soltorkade tomater i olja basilikablad 4 äggulor 2 dl crème fraiche 1 1/2 dl riven lagrad ost gärna grevé eller västerbotten 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Emmas Paleo Choklad Crunch Bollar. Emmas Paleo Choklad Crunch Bollar. Hej. Hoppas ni mår bra. Jag ska snart iväg till en kompis i Göteborg, men först så tänkte jag dela med mig av receptet på några riktigta mumsbitar som jag gjorde igår
Servera pastejen med lättsyrade äpplen. Baka av smeten i portions- eller storformar i ugn på 175° tills pastejen har satt sig. med våra små formar tar detta cirka 15 minuter, medan en stor pastej kan kräva uppåt 1 timmes baktid
Emmas Paleo Kladdkaka Delux . Hej. Idag har tidningen Mat & Hälsa vart på besök hemma hos mig, SÅ kul. Vi har lagat massa mat och fotat träningsbilder i skogen mellan stockar och stenar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.