Postat i Bakat, Rawfood, Vegan. Idag gjorde jag Mozartkulor á la rawfood, passande nu till julen. Dekorera dem sedan genom att hälla valfritt strössel över, jag valde att ha gojibär och raw kakaobitar
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
Efter Helenas och mitt julstök i bistron så har det varit dåligt med julgodistillverkningen där. Men nu när det vankades jullunch på jobbet tänkte jag att ändå fick bidra med lite julgotter
Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Botten är gjord på dadlar som tillsammans med valnötter, kokos och lite salt får en lite karamellig smak
Hemligheten visade sig dock vara kakao och banan och med den här chiapuddingen är det som att äta chokladpudding till frukost men med massor av nyttigheter istället
Raw kakao innehåller mer antioxidanter än något annat livsmedel och dessutom är det fullt med bra fetter, protein, järn, magnesium, krom, fosfor och svavel vilket gör det till ett riktigt superfood
Ställ i kylen medans du göra fyllningen. Något som också är en jättestor hobby för mig är att träna, därför att det otroligt roligt att baka lite raw food desserter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.