Rulla små ekollon av Odense Marsipan i olika färger. Doppa i smält och tempererad choklad och därefter i strösocker så får ekollonen en liten vintrig hatt
Vi bjöd även på en annan sorts lufttorkad skinka utöver serranoskinkan, pata negra (även känd som jamòn iberico) som görs av kött från en speciell ras av grisar som delvis eller enbart äter ekollon
Beroende på hur ibericogrisen föds upp ger den olika sorters kött, där det exklusivaste är när den fötts upp frigående med en föda på enbart ekollon, bellota, som ger ett mörkt mört kött med insprängt välsmakande fett
Grisarna får springa fritt hela dagarna och käka ekollon, vilket ger skinkan dess fantastiska smak. Rofs kök är en härligt personlig restaurang där man trivs redan efter att man har tagit första steget in i den mysiga lokalen
Den finaste av dem föds upp helt frigående och äter sig mätt på ekollon (Bellota). Här kommer huvudrätten från vår knytismiddag vi hade för ett tag sedan
Rulla små ekollon av Odense Figurmarcipan i olika färger. Doppa i smält och tempererad choklad och därefter i strösocker så får ekollonen en liten vintrig ”hatt”
Ett gigatiskt guldglittrigt ekollon. Det är med hatkärlek en gran kommer in i vårt hem varje år. Jag tycker "ingen jul utan gran", George tycker "dött träd som barrar, vad är meningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.