Grillad Pluma Iberico
Världensbästa matblogg
Världensbästa matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g pluma iberico
  • ½ dl olivolja
  • 2 st finhackade vitlöksklyftor
  • 1 msk finhackad röd chili
  • Salt
  • 58 grader
  • Tomatsallad med en emulsion på balsamico
  • 12 st cocktailtomater
  • 1 st finhackad vitlöksklyfta
  • 2 msk finstrimlad basilika
  • 2 msk finhackad rödlök
  • Salt
  • Grovmalen svartpeppar
  • Balsamicoemulsionen
  • 1 msk balsamico
  • 3 msk olivolja
  • 3 schalottenlökar
  • 4 dl rödvin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.