”Smöra” en form med mjölkfritt margarin. Täck formen med farinsocker eller muscovadosocker. Arbetade ihop margarinet, sockret, havregrynen, bakpulvret, mjölmixen med händerna
Hacka mandeln grovt och blanda med övriga ingredienser till mandelsmulorna till en deg. Lägg rabarbern och lite av lagen ovanpå ägglikörkrämen före servering och strö över mandelsmulorna
Servera med vaniljsås, grädde eller glass. Servera med. Ugn 200°. Skölj och skär rabarbern i mindre bitar. Blanda socker, potatismjöl och vaniljsocker i en skål
1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Blanda ihop smör, havregryn, mandelmjöl och socker till en smulig deg. 3. Skiva rabarberna och fräs dem i smör, kardemumma, ingefära och socker så att de mjuknar en aning
Om två månader är det jul men jag bryr mig inte nämnvärt om att det redan har börjat skyltas med guldiga ljuslyktor, glittrande julkulor och frostigt pynt
1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Blanda ihop smör, havregryn, mandelmjöl och socker till en smulig deg. 3. Skiva rabarberna och fräs dem i smör, kardemumma, ingefära och socker så att de mjuknar en aning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.