I senaste numret av "Lantliv mat&vin" hittade fru M ett drinkreceptmed rabarbersirap som lät väldigt gott, vi har gjort rabarbermojito några gånger tidigare och den gillar vi ju, så självklart ville vi prova en rabarberspritzer
Nu muddlar du allt i glaset – helst med en riktig muddler men annars funkar typ en träsked bra med, du ska helt enkelt mosa ur saften ur både lime ochjordgubbar så sockret löser upp sig
Serverade en fördrink på nyårsafton med Passionsfrukt, vaniljvodka och flädercider. Gröp ut passionsfruktköttet i glaset, häll på vodkan och fyll på med cidern
Aperol spritz med svenska jordgubbaroch bubbel kan vara den godaste sommardrycken. Det där söta medjordgubbarna gör underverk tillsammans med det bittra i Aperol
Syrran och jag vevade ihop en god fördrink till lite altanhäng. toppa med Victoria Prosecco. Vi tycker man kan skippa päronjuicen och hälla i mer Midori istället
Servera i kylda vinglas med sugrör. Garnera med jordgubbe. 11 l frysta jordgubbar. 1färska jordgubbar. 16 dl rosé 1 l frysta jordgubbar 4 msk råsocker 2 limefrukter, saft av. 1Servering färska jordgubbarMixa allt i en blender
130 cl mousserande vin (med eller utan alkohol). 1lime eller citronLägg myntabladen i väl kylda glas, gärna drinkglas på fot eller vinglas. 1Fyll därefter på med is i vardera glas. 1Häll i flädersaften och toppa med kallt bubbel. 1Rör försiktigt om och garnera med myntablad eller en tunn skiva lime eller citron
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.