Nu muddlar du allt i glaset – helst med en riktig muddler men annars funkar typ en träsked bra med, du ska helt enkelt mosa ur saften ur både lime ochjordgubbar så sockret löser upp sig
130 cl mousserande vin (med eller utan alkohol). 1Fyll därefter på med is i vardera glas. 1Häll i flädersaften och toppa med kallt bubbel. 1Rör försiktigt om och garnera med myntablad eller en tunn skiva lime eller citron
Ingredienser 1 glas 2 glas 3 glas 4 glas 5 glas 6 glas 7 glas 8 glas 9 glas 10 glas 11 glas 12 glas 13 glas 14 glas 15 glas 16 glas 17 glas 18 glas 19 glas 20 glas AperolSpritz 6 dl mousserande vin , torrt, gärna Prosecco 4 dl Aperol 2 dl sodavatten 1 odefinierad iskuber 0 apelsin(er) , skivad Köp receptet
Servera i kylda vinglas med sugrör. Garnera med jordgubbe. 11 l frysta jordgubbar. 1färska jordgubbar. 16 dl rosé 1 l frysta jordgubbar 4 msk råsocker 2 limefrukter, saft av. 1Servering färska jordgubbarMixa allt i en blender
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.