Hernan, faren i huset, fick bestämma hur den skulle komponeras ihop och nedan hittar ni resultatet, vårt bidrag till kladdkakans dag 2016. 150 gram smör. 50 gram hackad mörk choklad (vi använde Odenses 70%-iga men ta styrka efter smak). 1,5 dl vetemjöl (90 gram). 1 stor nypa salt. 50-100 gram grovhackade nötter av valfri sort (vi använde lättsaltade torrostade nötter, rekommenderas varmt). 100 gram grovhackad vit choklad. ~150 gram Pampas Delis Dulce de Leche Baking. Grädda i 150 grader i 25 minuter om du gillar den kladdig, 30 minuter om du gillar bättre när det blir som en brownie (vi gjorde det sistnämnda). 150 gram smör. 50 gram hackad mörk choklad (vi använde Odenses 70%-iga men ta styrka efter smak). 1,5 dl vetemjöl (90 gram). 1 stor nypa salt. 50-100 gram grovhackade nötter av valfri sort (vi använde lättsaltade torrostade nötter, rekommenderas varmt). 100 gram grovhackad vit choklad. ~150 gram Pampas Delis Dulce de Leche Baking
Idag bjuder vi på en nygjord sockerfri krämig tårta med choklad, jordnöt och banansmak. Facebook37Twitter0Google+1Pinterest3. Ekologisk Barnmat – Mejas 2 årstårta
Tårta. ) Gjorde inbjudningskorten själv och utgick sen från de kortet både i dukning och dessertbord vilket ni säkert förstår själv av att se på bilderna
) Hon älskar att leka med föräldrarnas Iphone (även hennes storebror har en) och så älskar hon sin Dinglis så de ville mamma Maria gärna ha med på tårtan
Tårta med smak av mjölkchoklad, dumle och jordgubbar. Ska det vara choklad tårta till någon som älskar choklad så ska det vara CHOKLAD i massor tycker jag och det blev det
Jag tycker om att överraska med något hembakat när jag är bortbjuden. I mån av tid givetvis. Både jag och mina nära vänner är rätt spontana, träffas då det finns någon minut över och det behöver inte vara avancerat runt oss
Jag heter Madelene och är 24 år, jag bor tillsammans med min familj bestående av sambo B, vår dotter Ena som är född i oktober 2012 och vårt senaste tillskott Edin som föddes i April -14
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.