De enades snabbt att det var Djungelkyckling de ville ha för det var jättelänge sedan vi åt det. På fredagar slutar jag tidigt, oftast redan klockan ett, och det är så härligt för helgen känns så mycket längre
Vi åt djungelkyckling häromdagen. Nom, nom, nom, om ni frågar mig. No, no, no, om ni frågar sambon. Han gillar varken kyckling eller curry, så han var lagom road när han förstod vad vi skulle äta
Allra bäst är förstås ohotat djungelkyckling, med banan, ärtor och majs till. Kyckling i olika former är en av barnens favoriter när det kommer till middagsönskning
Vi hade två kycklingfiléer i kylskåpet som jag stekte upp i bitar och blandade i curry och grädde så blev det barnens favoritkyckling - djungelkyckling
När jag väl hade börjat laga den här kycklingen kom jag på att den är väldigt lik barens favorit, Djungelkyckling, fast det är frukt och grönsaker i den här rätten
Djungelkyckling. Här kommer ett av barnens favoriter som vi gjort nu den senaste tiden. Ingredienser4 portkycklingfiléer, ca 500 grapsolja1/2 tsk salt1 krm svartpeppar1 tsk curry4 dl matlagningsgrädde1 1/2 msk konc kycklingfondSkivad bananmini majsärtorGör så härSkär kycklingen i strimlor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.