Lillen ska promt ha glass varje dag - även om vi satt gränsen till en gång efter middagen. Här hemma "tvingas" jag att göra glasspinnar var och varannan dag
De här glasspinnarna är ganska mättande, och mindre onyttiga än klassiska glasspinnar. Yoghurtpinnar med bär och granola, 8-10 st. Varva yoghurt, hallon och granola i pinnglassformar (lägg dock inte granola i toppen på glassen, då blir den kvar i formen), och frys sedan i minst 4-5 timmar, gärna över en natt. Yoghurtpinnar med bär och granola, 8-10 st
Låt mig få presentera mina frukost-glasspinnar. Att äta glass till frukost är ingen nyhet, varken för mig eller för er som läser bloggen - de flesta av er vet nog att jag har en förkärlek till bananglass och att det tillhör en av mina absoluta favoriter då det kommer till efterrätts-frukostar
Om du föredrar mer sött, kan du öka mängden socker till 2-2½ dl. Aprikossylt (ca 5-6 dl) 500g färska aprikoser ½ dl vatten 1½ dl syltsocker 1 msk citronsaft 1 dl flagad mandel (fröna ur ½ vaniljstång) Tvätta och kärna ur aprikoserna, skär i fyra delar. Koka i ca 10-15 min tills aprikoserna blivit mos Tillsätt mandeln Lägg sylten i rena burkar, som du kokat i hett vatten. ca 5-6 dl
DIY. 1-1,5dl vatten. 1-1,5dl vatten. bakelser i trolldeg. Jag kan ju inte låta bli att göra sådana här saker fast att jag inte vet vad jag ska göra med dem förutom att lägga dem i en ask och hoppas att jag kan använda dem om jag eller mina syskon får barn
Här har varit lite låg uppdatering på sistone, det beror på att jag jobbat nästan omänskligt mycket ända sedan i Maj, men idag är det sista arbetsdagen innan semestern
Idag ska vi - Luciadagen till ära - titta närmare på hur du kan smaksätta din kombucha. Lucka 13. Många av er har redan startat upp en egen kombuchaverkstad hemma i köket
För ett par somrar sedan köpte jag ett gäng virkade dukar på en loppis. Tanken var att göra en lampa liknande dem som jag gjort med pappersnöre men dukarna visade sig vara för tjocka och lampan höll inte formen
öl-servering. DIY. Sampe har installerat öl-kranar från keisern som står i förrådet så det kan serveras direkt från fatet, till kommande grillkvällar (bara det blir lite varnt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.