Inledningsvis tänkt vi oss med andra ord att prova vinet au naturel men som jag skrev i föregående inlägg snubblade vi över något som gjorde att vi istället provade en drink inspirerad av de bifogade recepten, se nedan
Sedan när de är hårda nog och känns torra så är det bara att gå över med hobbyfärg. Färgsättningen blev som det blev med, men det behöver inte vara helt perfekt heller i för sig, barnen bryr sig inte ett dugg om det ändå
Köpte aprikoser här om dagen. Aprikoserna jag köpte var inte alls goda. torra och smaklösa. Ville inte slänga bort dem heller, så de fick bli sylt av dem
DIY. bakelser i trolldeg. Jag kan ju inte låta bli att göra sådana här saker fast att jag inte vet vad jag ska göra med dem förutom att lägga dem i en ask och hoppas att jag kan använda dem om jag eller mina syskon får barn
Det första som man behöver göra är helt enkelt en kakdeg. Glasyren i sig är enkel att göra och består endast av tre ingredienser men det är själva konsistensen man behöver ha koll på
Lucka 13. Många av er har redan startat upp en egen kombuchaverkstad hemma i köket. Idag ska vi - Luciadagen till ära - titta närmare på hur du kan smaksätta din kombucha
Om du har frysta bär behöver du tina dem först och sen mixa till puré. Lucka 24. Julafton är här. Jippii. Och på julafton ska man äta mycket gott, inte sant
Hi there. I'm back with a superlicious, hydrating and fresh recipie. I really like to sip on smoothies and teas, but now I'll start to sip on a homemade aloe vera water, because it's amazing
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.