Detta är en dikt som jag alltid tänker på när våren är i antågan. Varför skulle annars våren tveka. Denna gång kunde jag använda hela sparrisen till denna härligt gröna goda soppa
Ingredienser till ca 4 rejäla personer. Ingredienser till ca 4 rejäla personer. Skolans fisksås-recept brukar göras på gräddfil och/eller fil med lite majonnäs
Får nog ta och köpa lite penséer till att börja med. Nu i påsktider så tänkte jag passa på att påminna om en riktig favorit till bakverk som jag har gjort ett antal gånger genom åren
Där hänvisar jag till asiatiska butiker, eller butiker med östeuropeiska matvaror. Nej, jag har inte tänkt bli vegetarian, men detta är en utveckling som kommit av sig själv, sedan ett drygt år tillbaka
ostbrickan, som snittar före måltiden när man bjudit hem gäster en fredagskväll, på studentminglet, till bröllopsmiddagen om man gör maten själv eller som munsbitar framför tv'n en lördagskväll
Nu har vi hittat ett torrfoder som fungerar, som Goblin gillar och inte tappar vikt av, och det är svenskt, ugnsbakat torrfoder från en tillverkare som värnar om miljön
Nu gott folk är vi tillbaka. Dessutom slog en förkylning till bara ett par dagar efter hemkomsten och den tog alla våra krafter för att ens orka tänka på vår blogg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.