Tycker detta system fungerar ganska bra hos oss ( det går liksom inte att säga nej när man har sin vecka ) sen kanske det inte alltid blir gjort i den takt jag vill men men det bli gjort i alla fall och vi slipper tjat
Det var första utomnordiska resan jag gjorde. Tofu visade sig i sitt esse här. Emma tipsade mig om en variant av Pad Thai som jag bara var tvungen att testa
Kanske man ska vara noga att trycka in det hela vägen och sedan vika ned kanterna lite för att täcka hela formen, för min bacon gled sedan i i äggmuffinsen lite
Men se det är inte vilken fiskrätt som helst utan de godaste fiskbiffar man kan tänka sig. För övrigt kan tilläggas att när det inte är säsong för färsk makrill här hos oss (som nu då vill säga) använder vi oss av frysdiskens makrillfiléer, som tinats upp så klart, som vi bara tar bort skinnet på innan de blir färs
2 dl majsmjöl1 dl solrosfrön1 dl sesamfrön0,5 d linfrö1 tsk salt0,5 dl rapsolja2,5 dl kokande vattenRör ihop alla torra ingredienserna samt oljan i en bunke och häll över det kokande vattnet. 2,5 dl kokande vatten
Soppan görs med fördel i storkok och kan sparas till flera fastedagar framöver. Årets förstaäkta fastevecka har dragit igång och det ska firas med ett nytt härlig recept på broccolisoppa med det lyxiga tillbehöret sötpotatischips
Man behöver inte göra allt för stora förändringar i sin livsstil, man kan välja att äta allt man tycker om och samtidigt inte bara tappa vikt utan få förbättrade värden och minska risk för hjärt- och kärlsjukdomar
Blanda alla torra ingredienser (spara 1-2 dl vetemjöl till utbakningen), tillsätt dem och blanda snabbt ihop med degvätskan till en lös deg. Ta ut bröden när de fått fin färg efter 3-4 minuter
Kakan får också så passligt bli mitt bidrag till Söta sakers utmaning som i mars är "personligt". Nu håller jag på som bäst och försöker ta reda på och ge plats till årets skörd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.