Här kommer receptet på den smaskiga grytan. Idag blev det sovmorgon såå skönt. Iväg en liten sväng på ärenden och sedan ställde jag mig i köket och grejade ihop en fläskfilé gryta som var riktigt god
) I veckan som kommer nu så ska det tvättas fönster och byta gardiner just tvättandet är väl inte så kul men att byta gardiner det gillar jag allt blir som nytt och man får helt nya fönster
Alltså en botten som smakar som härliga kolakakor och en krämig kladdkakefyllning, tillsammans med grädde och bär så blirdet en riktig hit… eller snarare en homerun
Jag kommer definitivt separera dessa så att detblir rätt. Anledningen är att själva koppen är av aluminium och den lilla metallbiten är ofta gjord av järn, som sorteras ut av magneter och om vekeshållaren sitter kvar i ljuset så kommer även koppen att åka med på “fel” väg, istället för att åka med till aluminiummängden som återvinns och blir ny aluminium
Men samtidigt vill vi ju veta hur det ska sluta för Kajsa och hennes "Angry bungalow", Glenn i hans jakt efter en fru och Maj-Lis och hennes dykarliv - kommer hon att möta Bengt där nere under ytan
Fast det där var ju lite knasigt tänkt eftersom jag tycker att man borde äta extra goda saker varje dag, men det är ju inte varje dag jag gör efterrätt
vad skulle detbli för topping då. och tanken var att det skulle vara piña colada cupcakes men vid närmre eftertanke kom jag på att en av mina gäster inte gillar vanilj och således inte vit choklad
Jag vet inte vad det beror på men detblir alltid så att mer tid behövs i ugnen än beräknat för att potatisen ska bli tillräckligt mjuk i den här typen av potatisrätter
Det ska vara 300 gram råa räkor som steks efter fläsket men min kompis som jag bjöd är skaljdjursallergiker, istället så skalade jag bara några vanliga räkor och serverade vid sidan om. Rör sockret med vinäger och vatten tills det löst sig och häll allt över grönsakerna, plasta skålen och ställ in i kylskåp 1 timme
Använd en rund 2-litersform eller 8 portions- suffléformar. DAG 1. Glasering. Koka socker, citronsaft (10g) och vatten till en guldgul karamell som börjar ryka lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.