Krydda filéerna runt om med salt och peppar, gnid in med händerna. Får du inte till en bra stekgrad på kycklingen så spelar det ingen roll hur mycket du fläskar på med tillbehör och garnering, då är rätten helt enkelt förstörd
På bordethär hemma ikväll blev det köttbullar fast i ny tappning. Nu är det ju inte riktigt så att jag tagit ledig från allt vad matlagningen heter bara för att jag inte bloggat
så skulle det utan tvekan vara min hemkokta choklad & lakritskola med flingsalt. Gör såhär. Den är så god att det faktiskt är helt omöjligt att bara ta en bit…
Hoppas ni alla får en härligt helg, med fint väder och mycket god mat. ) Nej då, skämt åh sido, kokböckerna behåller vi även om det för tillfället inte kommer så mycket inspiration från dom
Jag har tidigare varit väldigt skeptiskt till just grönkål, mycket därför att den har en sådan kravfylld hälsostämpel, men också för att den är lite svårsmält
Tack mamma och pappa för dethärlig bären. Man kan inte få ihop allt, det är bara att inse. Nu är saftning och syltning i fullgång här hemma Kunde ju inte undvika att göra min favoritsylt även i år
Riktigt krispigt blev det när jag gjorde rotsellerirösti till frukost härom dagen. Det passar perfekt för den som verkligen saknar potatis, eller verkligen tycker om rotselleri såklart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.