Först ut är botten. Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör. Gör under tiden vaniljkrämen genom att skrapa ur vaniljstången och blanda med sockret i crème fraiche
Detär ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Nu ärdet middag som gäller, det blir rester från lördagens middag… som ni vet så lagar jag alltid för mycket
Mitt knep för att få dem på det senare viset äratt tillsätta vaniljkräm i smeten. Låt det som blir över stelna och använd den sedan nästa gång du behöver smälta choklad
Då måste du bara testa de här busenkla chokladdoppade lakritsmandlarna (gillar du inte lakrits, ärdetbaraatt skippa det såklart), som är inte baraär så simpla att göra utan också helt vansinnigt goda
Och så ett glas citronvatten med frusna hallon till det. funkar att steka i, göra såser på osvosv. I mitt tycke och smak - så som det blir när jag står i köket
Jag anser attdetär hälsosamt att ha all typ av mat inkluderad i sin kost, dvs att man ska äta lite av allt så länge man tycker om det och inte har allergier eller intoleranser
Sen ärdetbaraatt njuta och ja, den går att laga en kulen söndag när man ändå är hemma och donar. Nej det kanske inte är så ekonomiskt smart att köpa färsk ( gärna ekologiskt) kycklingfilé på väg hem från jobbet för att man inte vet vad man ska laga samma kväll
I gamla dagar gick fiskhuvudet bland Norrmän till katten, men bara bland fattigt folk. Enligt Norsk tradition är kindmuskeln, ( Kjaken), med sitt kött den bästa biten på hela torsken och skulle bara avnjutas i gott sällskap, som till bröllop och andra festligheter, numera är den ett obligatoriskt inslag också på alla slags bufféer
Ser du ordet "arom" så släng ifrån dig skiten så långt du bara kan, för detinnebäratt innehållet är så utarmat att tillverkaren har varit tvungen att proppa i smak som tagits fram på kemisk väg för attdet ska vara ätbart
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1vatten. 1hönsbuljongtärningar. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Observera att beroende på ugn och storlek på tomatbitarna kan tiden variera – har de inte torkat tillräckligt ärdetbaraatt köra dem längre, ser ut att vara klara innan avbryter man bara tidigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.