Citron kladdkaka är så gott, nästan för gott. Man tänker citron-sur nej det är det inte. Man känner av syrliga smaken lite men ihop med grädde så är den fantastisk gott
Hej allihopa. Vilken härlig dag. Nu känner man att våren är på g. Solen värmer verkligen när den är framme och kommande dagar ska vi nästan få upp mot 10 plusgrader här
Det är ett ägg som är en desert och är urgod. Jag hittade ett recept som jag tog en skärmdump på i telefonen för att göra senare så tyvärr kommer jag inte ihåg vart jag fått det ifrån
Se här… Brödet var så bra och fick så mycket positiv feddback från alla som baka det att receptet fick vara med i boken Baka glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och deserter
Have you ever tried chia pudding. I love to eat it for breakfast but I prefer to twist it up a little because by itself the chia pudding doesn’t look so lovely
Receptet hamnade i julkapitlet i vår bok Baka glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och deserter (bokförlaget Semic, 2015). Recept ur boken Baka glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och deserter (bokförlaget Semic, 2015)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.