Glutenfritt bröd - Äventyrsbröd - efter ett amerikanskt recept
Elenas recept
Elenas recept
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Torra ingredienser
  • 235 g glutenfritt
  • havregryn
  • 160 g solrosfrön
  • 65 g pumpafrön
  • 90 g mandlar, grovt hackade
  • 120 g linfrön
  • 20 g psyllium (fiber husk)
  • 25 g (3 msk) chia frön
  • 12 g (2 tsk) fint havssalt
  •  
  • Våta ingredienser
  • 40 g (2 msk) lönnsirap/honung
  • 55 g olivolja
  • 600 g vatten
  • Värm ugnen till
  • 180 °C. Rosta mandlarna i ca 10 min på en plåt med bakplåtspapper. Sätt de åt
  • sidan. Rosta solros- och pumpafrön i ca 15 min, rör i någon gång under tiden.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.