Torskrygg är en stor favorit här hemma när det kommer till fisk och när man rimmar den och steker den i en stekpanna så får densåhimla god smak och en knaprig yta
Förvara i kylen, ät och njut. Jag har tidigare presenterat lösningar på detta PROBLEM genom att blanda ut kvargen med yoghurt men nu har jag hittat Den Optimala Lösningen
ÄT OCH NJUT AV DENNA DELIKATESS. Du kan även salta parasiter till döds, men här är jag mycket osäker på hur mycket salt som krävs, så frys rommen så är du på den säkra sidan
Sen så undrade han varför i hela friden jag inte kunde göra densås jag alltid gör till lax (creme fraiche, rom, dill, persilja och gräslök) och varför skulle jag he lök i såsen om jag nu gjorde nån ny variant, det va ju skit äckligt
Jag försöker åtminstone hålla nere mängden för varje rätt och mycket kan vi göra förrätter eller goda luncher/fruncher av under kommande juldagarna, så egentligen gör det inget att det blir lite över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.