Smaka av med några varv på pepparkvarnen. 12 msk kallt vatten. 1pepparFinfördela smöret i mjölet, saltet och tillsätt vatten. Forma den till en "klump" och ställ den svalt i 30-40 minuter
Har så klart varit finfint att gå bort och sätta sig vid dukat bord tre dagar i rad. Även om jag igår bidrog en del, för då kockade jag tillsammans med lillasyster och pappa
Jättegott men jag vill ha lite variation. Hur smakade det då. Tydligen så är dessa plättar väldigt populära bland LCHF anhängarna så jag var ju förstås tvungen att testa
Hittade även endel smörsopp (Älsklings svamp), Taggisar (Oxå dåligt år) & lite gula kantareller. Jo, jag & pappa va ute både lördagen & Söndagen i svamskogen
Ja, dåvar kvällens dippsåser klara. Häll upp i en skål och ställt svalt fram till servering. Ikväll ska vi ha goa vänner över på middag och alltid när jag ska bjuda på mat så brukar jag under dagen gå lite och småfixa med maten så att jag inte behöver stå med allt sedan på samma gång
Fortsätter på salvia-temat då, eftersom jag tycker att det är gott och det finns mycket av det i kryddträdgården så letar jag bra recept med salvia i , här hittade jag ett som var en väldigt bra vardagsrätt
Det är lika deppigt varje år, när sommaren tar slut. Tänk att det är så varje år. Nudelsoppa med kyckling4 portioner6 dl kycklingbuljong1 lagerblad1 kycklingfilé (ca 175 g)1 msk olja1 finhackad lök1 vitlöksklyfta, skivad1 palsternacka skuren i tärningar1 stor morot, skuren i tärningar75 g äggnudlar150 g majs1 dl mjölk1 tsk flingsaltnymalen svartpepparKoka upp buljongen i en stor kastrull tillsammans med lagerbladet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.