är bara för att visa hur stökigt det blir när man fjällar av. Vitsen med att fjälla av laxen är att bevara skinnet som är fantastiskt gott, det sitter massor av smak i skinnet och det blir extra gott när det steks krispigt
Här ha vi varit hemma hela helgen och donat och hållit på. äh vi låtsas som det regnar. I alla fulla fall så igår bjöd vi på lax och sen hade jag även stekt en karre i stekgrytan som är ju himla smidig dom ggr man kommer ihåg att använda den
Men å andra sidan jobbar vi heltid båda två en hel månad till. Men häromdagen åt vi en gryta med en kall god sås till, gjord av creme fraiche och Ajvar Relish
Är det konstigt att så många får cancer till exempel. Idag finns ju ett större utbud av råvaror än någonsin förr och ändå använder man en massa tillsatser och kemikalier i maten vi äter
Viljar har kindtänder påväg, febertoppar, grinig och väldig orolig om natten. Det värmermamma-hjärtat eftersom lilleman ätit dåligt sista veckan på grund av tänder, magsjuka och förkylning
Är man osäker på kryddningen kan man ta en bit färs och stek i en torr stekpanna. Det kan möjligtvis vara så att jag funnit mig en ny hobby, korvstoppning
Fortsätter på salvia-tematdå, eftersom jag tycker att det är gott och det finns mycket av det i kryddträdgården så letar jag bra recept med salvia i , här hittade jag ett som var en väldigt bra vardagsrätt
Stek lök och vitlök i några minuter, på medelstark värme. Nudelsoppa med kyckling4 portioner6 dl kycklingbuljong1 lagerblad1 kycklingfilé (ca 175 g)1 msk olja1 finhackad lök1 vitlöksklyfta, skivad1 palsternacka skuren i tärningar1 stor morot, skuren i tärningar75 g äggnudlar150 g majs1 dl mjölk1 tsk flingsaltnymalen svartpepparKoka upp buljongen i en stor kastrull tillsammans med lagerbladet
Blanda ägg och mjöl i en skål, djup, vispa runt lite lätt. Hetta upp en stekpanna och lägg i rejält med smör, stek på medelsvag värme tills kycklingsaften som kommer ut vid provstick är genomskinlig och klar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.