Utanför plirade solen genom persienen och retade mig med sina stickiga stålar. Muffinsformen plockades fram och insidan inreddes med lättstekt bacon innan äggen försiktigt kläcktes köttinredningen
Gjorde chokladcupcakes som jag fyllde med marshmallowfluff och spritsade med nutellafrosting. 2 1/2 dl socker 3 ägg 1 tsk vaniljsocker 100 g smör 1 dl mjölk 3 dl. 3 ägg
Vispa ägg och socker fluffigt. Chokladcupcakes. Börja med att vispa äggvitorna fluffiga (gärna i en hushålsmasksin då det blir mycket, mycket vispande)
Tillsätt äggvitorna en i taget, vispa noga efter varje. Låt samtidigt hushållsassistenten vispa ihop äggvitorna (var extremt noga med att inga gulor kommit med) och vaniljsockret så att mjuka toppar bildas
Vispa ägg, strösocker och vaniljstång/socker vitt och riktigt fluffigt. Det här är receptet på mina vanilj cupcakes som jag brukar använda rätt så ofta
Lägg de hackade äggen i botten på formen. Så nu ska jag iallafall på veckorna hålla mig till detta, så får vi se om jag får samma resultat som sist Ägg och räkgratäng1 liten form för 2 personer5 hårdkokta ägg500 gr räkor (Skala själv, mycket godare)Bechamelsås, vit sås (Vill du vara riktigt strikt tar du inte vetemjöl i såsen utan en skvätt grädde istället)Krydda såsen med cayennepeppar och salt och hackad dill. 5 hårdkokta ägg
Tillsätt ägg, varmt vatten, filmjölk, rapsolja och vaniljsocker och vispa samman med en elvisp tills det blir mjukt och slätt, ett par minuter blir lagom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.