Jag har aldrig gjort något med canneloni så jag tänkte att nu är det dags. Det finns säkert en massa regler för hur det skall vara men det här Köttfärsbloggens Canneloni
I have fallen in love with pike-perch. And because my cabin is near a big lake called Ringsjön in the south of Sweden (Skåne), I can easily get fresh pike-perch from our lake
That I cannot let myself have an occasional croissant if the mood strikes me. Friends often ask me if I always eat as healthily as it appears on the blog
se 2 Mormorsglamour 3 Craft & Creativity 4 Hildas Hem 5 Hemma med Helena 6 Made by Mary 7 Djura Bok & Pappersverkstad 8 Pastill 9 Mormorsglamour 10 Lina by the bay 11 Mini Piccolini 12 Djura Bok & Pappersverkstad 13 Willowday 14 Pastill 15 Hemma med Helena 16 Willowday 17 Hildas Hem 18 Craft & Creativity 19 Made by Mary 20 Lina by the bay 21 Hildas Hem 22 Mini Piccolini 23 Mormorsglamour 24 Pysselbolaget. se 2 Mormorsglamour 3 Craft & Creativity 4 Hildas Hem 5 Hemma med Helena 6 Made by Mary 7 Djura Bok & Pappersverkstad 8 Pastill 9 Mormorsglamour 10 Lina by the bay 11 Mini Piccolini 12 Djura Bok & Pappersverkstad 13 Willowday 14 Pastill 15 Hemma med Helena 16 Willowday 17 Hildas Hem 18 Craft & Creativity 19 Made by Mary 20 Lina by the bay 21 Hildas Hem 22 Mini Piccolini 23 Mormorsglamour 24 Pysselbolaget
Då var det dags för Chili Con Carne. Med det menas premiär. Jag har aldrig lagat det förut. Kanske för att jag inte är nåt stort fan av bönor eller snarare troligtvis
Jag har fått många frågor om vad man kan ersätta nötter med i raw food-recept. Det är nämligen ganska vanligt att man använder blötlagda nötter till kakbotten, muffingrund, raw-bollar, pizzabotten, pajbotten, att göra fyllning med “cashew-grädde” eller olika typer av nötmjölk (mandelmjölk, jordnötsmjölk, cashewmjölk m
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.