Lägg upp glassen i couper eller skålar, skeda de varma hallonen över och servera direkt. Det här är en riktigt klassisk efterrätt som var väldigt populär på 70-talet
onsdag, den 15 oktober 2014Inlagd saffran, rör ihop nu och förgyll ditt julbak. Saffran, denna exklusiva krydda som kommer från saffranskrokusen, Crocus Sativus, och dess pistiller
Servera gärna glassen i skålar som du haft i frysen ett tag så smälter inte glassen lika fort och det blir vackert immigt om du har glasskålar eller couper
Arrangera bären i skålar, couper eller på fat. Den här efterrätten kom till av ett misslyckande. Tanken var att göra en zabayonne (kallas även zabaglione på italienska eller sabayon ibland), men den ville liksom inte bli fluffig som vanligt
Browniebotten kommer ifrån mitt absoluta favoritrecept på brownies och toppen är det att det inte behövs så mycket till coupen så det blir faktiskt en hel del över =)
Häller du champagne eller mousserande vin över får du en coupe Bellini. Den här sorbeten blir verkligen essensen av en solmogen nektarin i delikat form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.