Kakor med chokladbitar och havssalt – småkakor med tre sorters socker, vitt socker, farinsocker och vaniljsocker, med bitar av mellanmörk choklad sprinklade med havssalt
Tosca 100 g mandelspån 50 g pistage (detta hoppade jag över och ersatte med mandelspån) 100 g smör 1 dl strösocker 2 msk vetemjöl 2 msk mjölk 1 nypa salt (Obs
Kakdeg200 g smör, rumstempererat 140 g strösocker [1,5] 10 g vaniljsocker [1 msk] 10 g citronsaft [0,5 citron] 300 g vetemjöl [5 dl] 5 g bikarbonat [0,5 tsk]
Lägg en plåt med bakplåtspapper på spisen. Det som gör dom här kakorna sådär extra goda är att man fryser in små bollar av nutella som man sedan lägger i mitten av degen innan den ska in i ugnen så när man sen tar ut kakorna så har nutella runnit ut i hela kakorna och det är sådär kletiga och goda
Chocolate chip Cookies fyllda mednutella OCH dulce de leche. cookies,. Jag tar med mig några till Växjö i helgen dit jag och barnen åker för att hälsa på min pappa och mina bröder medans maken roar
Cookies fyllda med en slät och flytande fyllning får man om man fyller dem med t. När du biter i dessa flyter det ut en härlig krämig fyllning och tillsammans med kexet blir det en perfekt kombo
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.