Chorongryta
Salt & Peppar
Salt & Peppar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4-6 portioner Ingredienser:
  • 500 gr fläskfilé eller fläskytterfilé (vilket jag föredrar då jag tycker det blir saftigare)
  • 2,5 dl créme fraiche tomat & basilika
  • 2,5 dl créme fraiche franska örter
  • 2-3 msk tomatpuré
  • 5 msk mangochutney
  • 2 vitlöksklyftor
  • 300 gr champinjoner
  • 3 morötter
  • 1 gul lök
  • salt
  • svartpeppar
  • 1-2 dl vatten
  • 15 minuter Ha i löken och morötterna och låt dem koka med i ytterligare
  • 10 minuter och toppa sedan med champinjonerna som får koka med i ca
  • 5-10 min Servera med kokt ris, potatis eller pasta och en sallad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.