Jag har utlovat receptet på ”min” bearnaise sås så länge så det börjar bli pinsamt. Men bättre sent än aldrig, så här kommer det receptet jag använder mig av när jag bjuder på handvispad bea
Ripbröst med blåbärssåsoch örtglaserade rotsaker. Receptet för 6-8 personerIngredienser. Viktigt att komma ihåg är att den vilda fågeln, ( Tjäder, and, orre eller ripa) skall vara helt upptinad om den skall användas från fryst, eller så förståss allra helst som färsk
Asiatiskt. Som jag längtat efter wok och starka såser, krispiga bambuskott och vattenkastanjer. Starkt och smakrikt och så fruktansvärt gott, det är vardagsmat för oss
Utgick från receptet med såsen som liknar choronsås men gjorde en gryta av det hela i stället idag. Det blev väldigt gott och det här kommer jag göra igen, skoj med ett alternativ till vår standardgryta
Igår blev det fredagsmys med hemmagjord kebab. Det var väldigt gott och otroligt enkelt att göra. Man kan göra mycket av jobbet i förväg och sen är det bara att sätta in köttet i ugnen strax innan servering
Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang