1,5 dl
grädde 75 gram smör Gör såhär 1. Sätt ugnen på 200 grader 2. Rör ihop alla ingredienser till chokladkladdkakan. 3. Bred ut smeten i en bakplåtspappersklädd långpanna. 4. Grädda i ca 15 minuter 5. Under tiden kakan gräddas gör du kokostoppingen. Blanda ihop alla ingredienser i en kastrull. Koka upp smeten å låt småputtra i ca 6-7 minuter 6. Ta ut kakan å bred på kokostoppingen (OBS, snorvarmt!!). Skjuts in i ugnen igen i ca 10 minuter Håll koll, tag ut när kakan blivit gyllenbrun å fin! WSååå gott! Jag tog med denna goding å bjöd på jobbet igår å det uppskattades verkligen av mina fina kollegor! Jag blir verkligen så himla glad när jag får beröm för sånt jag gjort. Är en riktig sucker för beröm, suger åt mig som en svamp. Har väl fått en smula för lite beröm de senaste åren (decenniet?).
Häll smeten i en smord oform med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. En god kladdkaka ska vara kladdig och inte gå få upp en bit av, det ska bli en kladdig hög
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.