Smält den vita chokladen i vattenbad eller mikro. Dela lakritsen i ganska små bitar och rör ner dem. Häll smeten i en smord och kokosströad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. 100 g vit choklad. 12-15 saltlakrits
Till efterrätt hade jag gjort denna vita kladdkaka. Så nu kan jag äntligen börja blogga igen, och jag ha en del inlägg liggande som jag ska dela med mig av
200 g vit choklad. 40 g Lakritsfabriken Rasberry Salty Liqourice. 200 g vit choklad 150 g smör 3 ägg, rumsvarma 2 dl socker 2 krm salt 2 dl vetemjöl 1 msk vaniljsocker 1 citron, rivet skal 40 g Lakritsfabriken Rasberry Salty Liqourice smör, till formen ströbröd, till formen
Här medsaltlakritssås och lakritsströssel. Vispa äggen tillsammans med socker och vaniljsockret. Smält smöret på låg värme i en kastrull, rör ner bitar av vita chokladen och låt smälta
Vit chokladkaka med blåbär och citron. Servera med blåbär och glass. 100 g + 50 g vit choklad. Häll smeten i en smord form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. 100 g + 50 g vit choklad
Än så länge har det blivit lussekatter, saffranstryffel och den här lite annorlunda fudgen. Receptet är från Leilas söta jul med lite egna modifieringar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.