Chokladkaka med cheesecaketopping
Vid köksbordet
Vid köksbordet
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 15 st
  • 1,5 dl havremjöl
  • 0,5 dl havregryn
  • 1,5 msk kakao
  • 1 krm salt
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 3 msk stevia
  • 1 msk kokosfett
  • 1 dl mjölk
  • 75 g kesella
  • Topping
  • 50 g kesella
  • 1 msk vassleproteinpulver
  • 1 krm vaniljpulver
  • 1 msk stevia
  • 1 tsk snabbgelatin
  • 1 msk mjölk
  • 1 msk vassleproteinpulver
  • 1 tsk kakao
  • 15 minuter Kaka
  • Näringsvärde/bit: 70 kcal, protein 6 g, kolhydrater 4,5 g, fett 3 g

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.