Servera fruktspettenmed en klick turkisk yoghurt och strö över kokosflingorna. Grilla 8–10 minuter, pensla med den flytande honungen mot slutet av grilltiden
Chokladfondue är en himmelsk anrättning i sig och med jordgubbar blir det galet ljuvligt i min gom. Som jag skrivit tidigare älskar jag jordgubbar och alla efterrätter med jordgubbar vill jag äta extra mycket av under sommaren
Ta din favoritfrukt, jag tog jorgubbar och kiwi, varva på ett grillspett med några marshmallows. Lägg upp en skopa glass eller två, bränn av marshmallowsen med en bännare och ringla såsen över glassen
Lägg bitarna i en värmetålig skål och ställ den över en kastrull med hett vatten. Förbered frukten i portionsbitar och lägg den tillsammans med marshmallows på en tallrik
Ta den smälta chokladen och tillsätt sirapen i en kastrull med värme på, rör om hela tiden. Blanda samman socker och vatten och värm till en jämn sockerlag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.