Chokladfondue är en himmelsk anrättning i sig och med jordgubbar blir det galet ljuvligt i min gom. Som jag skrivit tidigare älskar jag jordgubbar och alla efterrätter med jordgubbar vill jag äta extra mycket av under sommaren
Lägg bitarna i en värmetålig skål och ställ den över en kastrull med hett vatten. Förbered frukten i portionsbitar och lägg den tillsammans med marshmallows på en tallrik
Stek i lite olja i en stekpanna tillsammans med basilika tills löken blivit lite genomskinlig. Stek korven tillsammans med löken och paprikan i några minuter
Ta den smälta chokladen och tillsätt sirapen i en kastrull med värme på, rör om hela tiden. Blanda samman socker och vatten och värm till en jämn sockerlag
Vi har en härlig vårvecka framför oss med fem nya goda rätter i matkassen. Vår gästkock Malin Söderström gör sin sista vecka med oss och bjuder på en sötsur kyckling i dillsås
Fyll glaset med is. Häll på vodka och kalúha, fyll upp med mjölk och rör om. I andra recept är det vanligt att ta mindre mjölk och toppa med vispad grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.