Jo, för idag fick min vegan och glutenfria gröt en chokladchock, och var sedan garnerad med ekologisk banan, chokladsås, mesquite- och jordnössmörsås, samt hasselnötter och bitar av en glutenfri chokladbar
Om du är sugen på en riktig chokladchock, då är dessa muffins något för dig. En av sakerna som jag har varit mest sugen under min graviditet är chokladmuffins, dock har orken och lusten att baka dem varit minimal
En chokladchock i munnen och man blev mätt - proppmätt - på ett par tuggor. Det här är en dessert som passar temat Månadens sötsak hos Söta saker för december som hand i handske, nämligen "Extra allt"
Och detta är en riktigt chokladchock som enbart de riktiga chokladälskarna kommer att att tycka om. Häagen-Dazs Belgian Chocolate har precis landat i butikerna och jag slängde mig över en förpackning
Botten. Riv mandelmassa grovt. Vispa äggvitor till hårt skum och blanda samman. Rita ut 2 st ringar på bakplåtspapper, t ex efter en mattallrik och smörj med smör
175 grader i ugn och ca 30- 35 min i ugnen. Sätt på ugnen på 175 grader. Smält fett och choklad i mikro. Vispa äggulor, socker och messmör tills det blir vitt och pösigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.