Chokladbollstårta
Bakverket
Bakverket
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g Mjukt smör
  • 1½ dl Strösocker
  • 3 dl Havregryn
  • 3 msk Kakao
  • 1 tsk Vaniljsocker
  • 2 msk Kallt kaffe
  • 50 g Mörk choklad, smält och lite avsvalnat
  • ½ dl Kokosflingor
  • 100 g Mjukt smör
  • 1½ dl Strösocker
  • 4 dl Havregryn
  • 2 msk Oboy
  • 1 tsk Vaniljsocker
  • 2 tsk Vatten
  • 100 g Mjukt smör
  • 1½ dl Strösocker
  • 3 dl Havregryn
  • 1 tsk Vaniljsocker
  • 1½ dl Kokosflingor
  • 2 msk Vatten
  • 100 g Vit choklad, smält och lite avsvalnat
  • 115 g Mjukt smör
  • 4 dl Florsocker
  • 2 tsk Kokhett vatten
  • 60 g Mörk choklad, smält och lite avsvalnat
  • 1 msk Kakao

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.