1. Skölj bönorna och låt dem rinna av. Mosa dem grovt med en gaffel.
2 Tärna grönsakerna fint och tillsätt dem.
3. Häll över olivolja och lime. Krydda och smaka av.
. Fetaost har förmodligen varit den ingrediens vi har konsumerat mest den här sommaren. Jag använder den i allt, i såser, sallader, marinerad i olivolja och i bröd
En härlig gryta blev mitt val på huvudrätt till Kalasgott´s matutmaning med temat choklad. Grytor av alla de slag passar utmärkt nu när hösten är på ingång
Vi äter ofta bönsallad. Denna bönsallad kommer vi att göra många gånger framöver. Bönsalladen fungerar säkerligen fint på en buffé eller som ett mindre tillbehör också
Skölj bönorna. Dela tomaterna. Dela chilin och ta bort kärnorna. Hacka chilin och vitlöken. Blanda bönor, tomater, chili, vitlök, limesaft, olja, koriander/persilja, salt och peppar
Sallad funkar ju alltid när man är lite lat och inte ids laga mat. Här är tips på en god och lätt sallad Halloumisallad med bönor och granatäpple 4 portioner 1 halloumiost 1 påse ruccolasallad 1 granatäpple 1 avokado 1 burk svarta bönor Bröd Vinägrett (olja, balsamvinäger och kryddor) Skiva och stek halloumiosten
Ibland blir jag grymt sugen på bönsallad. Jag tycker det blir riktigt gott att ha bönsalladen på en bit rostat/stekt bröd men naturligtvis är det gott utan också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.