4 4 port ris 1 morot 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 4 kycklingfiléer 1 msk olja salt och peppar 2 lagerblad 1 dl vitt matlagningsvin 1 1/2 dl vispgrädde 1/2 dl mjölk 1 msk majsstärkelse (Maizena) 1 gul paprika 1 röd paprika 1 msk olja 1/2 tsk paprikapulver 65 g bladspenat Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken. Kupongen är laddad Minutfilé 10. - Rabatt Kronfågel Ca 600 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Imat 2. - Rabatt Oatly 250 ml Mer info Ladda kupong
salta och peppra, sänk värmen och tillsätt kycklingen, låt det småputtra medan du kokar risetRed på slutet av grytan med maizenamjöl utspätt med lite vatten, samt klipp i lite persilja
Detta är en rätt som finns i många varianter, här är en lite lättare variant medgrillad kyckling. Fräs champinjoner och lök i lite smör och rör sedan ner mjöl och späd med vatten och milda mat extra
Servera med ärtor och ris. Tills dess, håll till godo medChickenàlaKing. De är snygga att ha med på tallriken, fin färg, enkelt att värma på om man har några skramlandes i frysen
En stressig början på veckan tillsammans med en förkylning i kroppen är ingen bra kombination så jag tror och hoppas att den där extra timmen gör mig frisk och pigg till helgen
Servera medris och sallad. så det blev en Chicken á laking. Jaja, lugna hemmakvällar, ingen lust alls att gå ut när jag kommer från jobbet utan finner mig till ro i köket någon timma innan tv-soffan kallar
Jag serverade medfullkornsris och en enkel sallad av tomat och gurka. Smaka av med salt och peppar. Denna goda och lättlagadeklassiker passar perfekt till lådan
Servera med pasta eller ris. Det händer att jag pratar mat med min bordsgranne på jobbet. När jag hade ganska mycket kyckling över efter en middagsbjudning fiskade jag efter idéer och Ria föreslog Chickena’laKing
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.