Som avslutning på matlagsomgången "Halv åtta hos mig" ordnades det i fredags med ostbricka samt många goda viner till, röda, vita och efterrättsviner, tillsammans med en massa goda tillbehör
Igår var jag på vinkväll tillsammans med granntjejerna (mycket trevligt. ). Trots att jag tog det lugnt med alkoholen har jag varit rätt så sliten idag
Madde vi var hem till oss på middag i lördags och jag kokade en Boeuf bourguignon i min superfina gryta som jag fick av Le Creuset, medans den puttrade på spisen så åt vi lite ost & kex så länge
Vi har nu lagat middag från Linas Matkasse i två dagar och båda middagarna har varit över förväntan. Rätterna är spännande, relativt lättlagade men framförallt väldigt goda och näringsrika
Igår togs en oplanerad day-off från Sociala medier, välbehövligt ibland kan det tyckas. Dagarna känns just nu som stora hinder som ska plöjas igenom för att tillslut nå mållinjen
Idag hade jag äran att få jobba trots att det var söndag. Men vad gör det när man skulle jobba med 2 andra härliga kollegor Eftersom sötsug och kaffe slog till under fm, passade det ju perfekt att jag igår bakat en rabarberkaka med kardemummamaräng
Plus lite charkisar, för Artur är lite skeptisk mot kräftor. Hej underbara lördag. Det är sista helgen innan mitt heltidsjobb drar igång på heltid igen, och jag säger även farväl till ett par veckors heltidssemester och därtill några veckor halvtidssemester
I fredags var jag på vinkväll men trevliga tjejer. Värdinnan hade gjort dessa vridna vallmostänger (som det finns recept på i senaste numret av "Hembakat"
Igår var det vinkväll igen ( ni vet ju sen tidigare att vi träffas 7 brudar och käkar gott en helt vanlig vardagkväll och dricker lite vin) och igår var det dags igen
Morötter och andra krispiga grönsaker kan ju vara hur goda som helst att knappra på innan en middag. Men ibland kan det ju vara trevlig med lite nya inslag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.