Extra kul att det var ett vin från Kalifornien. När jag googlade på vinet hittade jag dessutom ett DN-recept perfekt anpassat för vinet - "Kycklingfilé med pumpa, morötter och kycklingsky"
Nu verkar det som om min envishet äntligen har gett resultat, för denna gång lyckades jag få till ett surdegsbröd som inte bara gick att äta, utan som dessutom smakade riktigt bra
En liten sötis som börjat första klass och som vaknat av sig själv med ett leende på läpparna och en lite större sötis som i tisdags började mellanstadiet
Denna gången var det Affe som stod för inköpen och båda vinerna var goda, ja faktiskt riktigt goda, så han får helt klart köpa vin till oss fler gånger
Låt allt koka upp riktigt ordentligt innan du tillsätter musslorna och fisken. Casa Galvis är ett ekologiskt vin och har precis börjat säljas hos Stena Line, som kommer erbjuda fem olika Casa Galvis-viner
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Det här receptet är ett tips från MixWell och Viveca som la ut receptet på deras facebook-sida. Lägg degen på ett mjölat bakbord och dela den i 10 delar
Så har det börjat ett nytt härligt år, som vi hoppas ska bjuda på mycket roligt. Låter det gott. På Martins hemsida hittar ni den, nu till ett lägre pris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.