med sommarens bär och grönsaker, även bönor, kikärtor, nötter och frön är bra att lägga till. Allt serveras med känsla för ögonfröjd som en palett av färg och smak
Finhacka vitlöken och bryn denna i en kastrull med smör. med att sätta på en stor kastrull med saltat vatten till pastan så att det är varmt när det är dags att koka pastan
Skala och finhacka ingefäran och vitlöken. Strimla vitkålen och dela champinjonerna. Rör samman sesamoljan, ostronsåsen, hoisinsåsen, sojan, vinägern och sockret
Tomater, fetaost med ännu mera örteroch oliver, en krämig smakexplosion att täcka din laxfilé med. Inte för att vi stoppat i oss obscena mängder med kött, men av någon anledning var fiskintaget lägre än normalt och då gäller det att stilla begäret medebums när vi återvände hem
Ringla örtolja runt och garnera medfärskaörter. Ta upp gelantinbladen och smält dem över svag värme med några matskedar av färskostblandningen och bred ut massan över kavringsbotten
Sist vi var hos syrran, så hade hon bakat focaccia med soltorkade tomater, fetaost ochfärskaörter. Det kommer även att serveras en pastasås med fläskfilé och kantareller och pappardelle
Datahaveriet är löst och jag kan återigen komma igång med att blogga. Innan datorhaveriet gjorde jag dock pasta med en pastasås som jag inte hann lägga in här eftersom datorn gick sönder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.