De här bären plockade jag i trädgården och istället för att frysa in i big pack-lådor gjorde jag Romtopf, eller confiture des vieux garcons (sylt för vuxna pojkar)
Att baka och äta "Galette des Rois" var det roligaste jag har gjort på länge. För det är ju en ankomst, närmare bestämt de tre vise männens, som "Gallette des Rois" ska minna om
Sadeln kombinerades med svamp och bär ifrån skogen. En fransk Grenache, Château Grand Moulin Vieilles Vignes Grenache (nr 90415), till finns bland nyheterna denna månad
Couvent des Jacobins Bourgogne Rouge (nr 5283). Från vänster. Primörgrönsaker med kryddig hollandaisesås, sparrisrisotto med kalv och gremolata, rabarbersoppa med vit chokladmousse och söta smulor, från boken "Taste by Louise", foto
Vi lyckades grilla trots det lynniga vädret med ömsom regn, ömsom sol. Faktum är att det var första gången lagade dessa räkor sedan jag skapade receptet
Jag är gladdes över att bara behöva vänta ett par minuter på tunnelbanan som tar mig de sista kilometrarna hem, och såg minst sagt vid tanken på att det väntar något riktigt gott til middag
I lördags fyllde jag 22. ) Mormor och morfar bjöd ut mig och familjen på restaurang Kronan i Kalmar och sedan åkte vi hem till mig och åt denna ljuvliga chokladkaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.