Hade en kasslerbit som jag var sugen på att hitta på något nytt med. Så det blev ugnsgratinerad kassler med mandelpestotäcke, toppat med mozzarellaost och grillad paprika till
Eftermiddagsfikat bestod av en ask ekologiska jordgubbar från Torvehallerne, innan jag började promenera bort till Nørrebro där jag och M bestämt att vi skulle äta middag
The Fat Duckden härAllting började med en äkta Pimm's på. Hestons "gastro pub" The Hinds Head som nog är lite mera än de vanliga gastro pubarnaHela personalen fotograferades i regnet framför The Fat DuckApertif i fast form, man kunde välja mellan Vodka och lime, Gin & Tonic och Campari SodaÄggvita och Voda & Lime flyter runt i flytande kväve och fryses
Till detta hade vi ölprovning med tre olika öl från Nørrebro Bryghus, som brygger bättre än de flesta, och som säljs i Sverige genom Gullberg by Stockwine
2012-02-10 av Peter Jägerbro Yoghurt igen. jag lär mig och jag experimenterar. Det var förstås dumt av mig att skriva om yoghurt utan att se efter vad Harold McGee hade att säga om saken först
Vi var på Nørrebro Bryghus där vi åt och drack gott. - Vichyssoise- Terrin på Griskind, kycklinglevermousse och syltade grönsaker- Konfiterad Andlår med Nørrebros Julebryg- Tre sorters Nordiska ostar med knäckebröd och marmelad- Crème Caramell med körsbärVichyssoisen var fantastiskt god
Som jag skrev häromdagen så tänkte jag göra ett eget inlägg om besöket på Nørrebro Bryghus eftersom jag tycker att det är ett så jävla bra ställe och bryggeri att det förtjänar en mer ingående rapport
Längtan. Just nu längtar jag till havet, höra havets brus och vågornas kluckande. För mig är havet verkligen rogivande och jag får verkligen ett lugn i hela kroppan, helt enkelt balsam för själen för mig
(Blommig porslinssked. Greengate, Rosa tallrik Mateus, litet vitt fat. Indiska, Rosa lite skål. Rice ). . Just nu sitter jag i Ystad på hotell Saltsjöbaden efter en helt fantastisk helg tillsammans med ett gäng andra matbloggare
Jeg har ofte laget smoothies med en base av Biola, gjerne bringebær- eller blåbærutgaven. Men da jeg leste at Biola inneholder omtrent like mye sukker som brus (har dessverre ikke link til dokumentasjon, så jeg kan ikke være bombastisk her
Anders Kissmeyer är den person som en gång i tiden öppnade Nørrebro Bryghus i Köpenhamn. Han slutade dock på Nørrebro Bryghus för ett par år sedan och är numera bland annat kringresande bryggmästare och åker runt och brygger med olika bryggerier i världen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.