Börja med den mörkachoklad brownien. Börja därefter med den vita choklad brownien. Den här helgen tänkte jag avsluta på bästa sätt med en bit av denna ljuuuvliga brownie
Toppade den med vispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det. Det är en krämig mörkchoklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese och kaffe i
Brownies/kladdkakamed vit glasyr och mörkchoklad. Glasyren hör egentligen till en annan kaka men jag tänkte att det skulle passa utmärkt med en kladdkake/brownie-botten istället för en högre torrare kaka under
Då kakorna är fullkomligt kalla tar du dem ur frysen, och brer ett halvtunnt lager av chokladen på en kaka, och lägger därefter samman kakan med en annan kaka, tryck något
Har sett på väderappen att från och med imorgon ska vädret bli lite sämre jämfört med sommarvärmen vi haft senaste veckan så idag gäller de att passa på o njuta av de fina vädret
Brownie cookies medkola/choklad topping. Dem fick med beröm godkänt av test panelen. När man sen ber sina choklad älskande vänner att provsmaka och ser deras miner under tiden dem fikar, ja då är lyckan total
Receptet nedan är verkligen en chokladdröm, mjuksega chokladbrownies. Rör ner (ej vispa) detta i äggsmeten tillsammans med smöret med den mörkachokladen
(Vill man ha kolasås så hoppar man bara över den mörkachokladen) Förutom begreppsförvirringen så är satsen chokladsås på tok för stor, halvera den och det räcker ändå gott och väl till alla browniesarna
Mörkchokladbottenmed vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Smält smör och choklad över vattenbad. Häll i den smält chokladen. Klä en 20x20cm form med bakplåtspapper. 170 gr mörkchoklad (typ Anthon Berg). 2 tsk vaniljextrakt (går bra med vaniljsocker). Vispa ägg och socker med vaniljen i 4 minuter. 170 gr mörkchoklad
Häll i smör-och chokladblandningen i skålen med övriga ingredienser i. Testa med en sticka för att se om de är klara, det kan vara lite svårt att avgöra genom att bara titta på dom för de ser lite kladdiga ut men det är så de ska vara
Ridån gick upp och först ut stegade tre små starters , till varmrätt beträdde en vintervårlig rätt scenen med rödingsfilé som huvudrollsinnehavare, avslutningsakten bestod av kaffe och en kalasgod kaka
Men denna helg blev det ombytta roller och han bjöd på denna mörkachoklad cheesecaken med en liten touch av havssalt som bröt av de söta på ett underbart gott sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.