Lite kallt om näsan med fönstret öppet på nätterna, I love it. Skär polentan i portionsbitar. Eventuellt servera med en tomatsallad för lite fräschör, då resten av rätten är ganska mastig
Jag har sett många Asien bloggare använder Tangzhong starter i sina bröd men jag är inte säkert att jag ska prova till jag sett den här Apple Custard Buns recept blir jag sugen för att göra dem
Det här är en variant på den traditionella plommonspäckade fläskkarrén. Bland annat har jag tagit intryck av ett engelskt recept för fruktfyllda revbenspjäll… Till er som inte äger en römertopf (lergryta) kan jag bara säga
Love me I’m Famous kommer från Cafe Opera och har varit en favorit hos mig i massor av år, den finns här på bloggen på fler ställen men här kommer en variant på den, istället för Bacardi Razz och Bacardi Gran Melon så hade jag Bacardi Pineapple
En hel middag i en liten skål, för man behöver inte mycket mer till den mastiga rätten. Macaroni and cheese är som Kristin beskrev det så bra – överkokta makaroner i ostsås
Tack för att du låter solen lysa in genom mitt köksfönster. The punch it burger = LOVE. MEN, vi får väl se, en dag kanske jag låter mig själv vara lite crazy
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.