Blodapelsinmocktail
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • blodapelsiner
  • 1 flytande honung
  • 1 vaniljstång, fröna
  • 1 tonic
  • 1 is1. Pressa ur så mycket juice som möjligt ur apelsinerna, gärna direkt ner i en shaker eller en glasburk med lock.2. Tillsätt honung och vanilj till juicen som bör vara rumstempererad. Sätt på lock och skaka ordentligt tills honungen lösts upp.3. Häll upp jämnt i fyra glas fyllda med is.4. Toppa med tonic och garnera med en tunn skiva blodapelsin.TipsVill du ha lite extra krydda? Garnera med en kvist rosmarin. För extra sting, riv ner lite färsk ingefära.När du pressar blodapelsinerna, se till att inte stå över en ömtålig yta då juicen färgar av sig.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.